2015 metų apžvalga: verslo misijos. Moldova

Paskutinė verslo misija 2015 metais vyko Moldovoje. Rugsėjo pabaigoje ieškoti naujų galimybių ir plėsti partnerystės tinklą Rytų Europos partnerystės ir investicijų asociacijos (REPIA) bei Lietuvos verslininkų delegacija patraukė į Kišiniovą.

Čia ne tik dalyvauta verslo susitikimuose, konferencijose, susipažinta su Moldovos rinkos specifiškumais, bet ir sudalyvauta B2B sektoriui skirtoje parodoje „Moldexpo“. „BonusSocius“ verslo mugėje turėjo savo stendą, tad Rytų kaimynus galėjo detaliai supažindinti su Lietuviško verslo specifika ir subtilybėmis.

B2B Expo verslo forumas Moldovoje surengtas jau trečią kartą, siekiant vystyti verslo bendradarbiavimo platformą tiek šalyje, tie už jos ribų. Parodoje šiais metais lankėsi daugiau kaip 2800 verslo specialistų, sulaukta dalyvių iš Rumunijos, Italijos, Vokietijos Ispanijos ir, žinoma, Lietuvos.

„Smagu ne tik dalyvauti tokio lygio renginiuose, dalintis savo patirtimi, bet ir stebėti kitų kultūrų verslo tradicijas ir progresą. Yra kur tobulėti, matome daug neišnaudoto partnerystės ir investicinio potencialo, tad laukiame kitų metų ir naujų verslo misijų“, – teigė „BonusSocius“ vadovas Laimis Jančiūnas.

Kelionę organizavo Rytų Europos partnerystės ir investicijų asociacija (REPIA)

Dalintis:

„Buhalterės.lt“ programėlė

  • Valdykite apskaitos dokumentus
  • Susisiekite su buhalteriu
  • Sužinokite svarbiausias mokesčių naujoves